Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes en Hendrix te midden van complete chaos bij Spartak

Laatste update:

Aanleiding voor het vertrek van Popov is het mislopen van Gonzalo Montiel. De verdediger van River Plate stond op het punt om de overstap te maken naar Rusland, maar zag hoe president Leonid Fedun op het laatste moment een stokje stak voor de overgang. Daarop besloot Popov halverwege het duel met Benfica de handdoek in de ring te gooien. Na afloop van het duel reageerde trainer Rui Vitória op de hectiek binnen de club. "Ik weet niet wat er precies is gebeurd", vertelde Vitória. "Dat moet duidelijk worden nadat ik een persoonlijk gesprek heb gehad. Voor een club van deze omvang is het belangrijk om stabiliteit te hebben en dat is nu niet het geval."

Naast president Fedun zou ook zijn vrouw Salikhova Zarema betrokken zijn bij alle onrust. Zarema maakt onderdeel uit van het management van de club en uitte in een eerder stadium al kritiek op Vitória na diens aanstelling begin juni. Ook na de nederlaag tegen Benfica kreeg de Portugese oefenmeester de volle laag van Zarema. "Zei hij dat Spartak niets te verliezen had?", vroeg Zarema zich hardop af. "De spelers hebben er tegen het einde van het seizoen alles aan gedaan om dit te bewerkstellingen, maar daarom is de verantwoordelijkheid niet minder groot. Als wij geen kampioen worden, lopen we twintig miljoen euro mis."

Mocht Spartak zich ten koste van Benfica alsnog weten te plaatsen voor de play-offs, dan treft het vermoedelijk PSV. Fedun ziet het zwaar in. "De degradatie van het Russische voetbal is zichtbaar, dat is duidelijk te zien aan Europese competities", sprak hij tegen Sport Express. "We staan steeds verder weg van de clubs in de rest van Europa. We zijn niet langer een tweederangs competitie, maar een derderangs competitie. En hoe hard we ook gestreden hebben, Benfica had gewoon veel meer kwaliteit. Misschien dat het met een beetje geluk onze kant nog op draait."

-

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties