Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes: 'Ik stond niet te springen om naar Spartak Moskou te gaan'

Laatste update:

De 22-jarige aanvaller noemt Moskou een 'prachtige stad' en stemde mede vanwege de aanwezigheid van trainer Murat Yakin in met een overstap naar de rood-witte volksclub. "Hij is fijn in de omgang en houdt van verzorgd voetbal. Ik ken weinig aanpassingsproblemen." Promes scoorde dit seizoen al driemaal in tien wedstrijden en gaf bovendien drie assists.

Meer: Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig

Spartak staat na dertien speelronden op de achtste plaats in de competitie en de achterstand op koploper Zenit Sint-Petersburg bedraagt tien punten. "Zenit steekt er bovenuit, daaronder zitten een paar clubs die niet voor elkaar onder doen. Ons grote doel is Europees voetbal halen", aldus Promes, die een contract tot de zomer van 2018 tekende bij Spartak. Vrijwel iedereen is positief over de prestaties van de Oranje-international, maar oud-middenvelder Andrei Kanchelskis is maandag in de Russische pers wel kritisch: "Hij maakt totaal geen indruk en Spartak blijft een wisselvallig ploegje."

Maakt Spartak Moskou nog kans op de titel, denk je?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Dortmund-Real en win 50.000!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Royston Drenthe gooide eigen glazen in bij Real Madrid: 'Ik ben linksboetoe'
3
Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top
10
Borussia Dortmund onder vuur na samenwerking met wapenfabrikant
28
'Ajax, PSV en Lille informeren concreet naar Belg Jayden Onia Seke'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties