Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes kost dertig miljoen: 'Hij denkt aan Liverpool en Barcelona'

Laatste update:

De krant Sport-Express meldt dat Promes een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen euro in zijn contract heeft staan, maar voor Chinese clubs bedraagt de afkoopsom vijftig miljoen. "Promes is een ambitieuze jongen", weet linksachter Dmitri Kombarov. "Hij zou zich graag willen uittesten bij clubs als Liverpool en Barcelona; dat zegt hij af en toe."

Meer: Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: ‘Dan kan het heel snel gaan’

De absolute kraker van de Russische competitie is 22 minuten oud en dan doet Quincy Promes DIT! ????

Geplaatst door voetbalzone op zondag 16 april 2017

"Quincy denkt niet aan middenmoters, hij denkt alleen maar aan topclubs. Maar Promes hoeft niet alleen dit seizoen van waarde te zijn voor Spartak; hij kan ook de komende jaren belangrijk voor ons zijn. Hij heeft niet voor niets zijn contract verlengd", aldus Kombarov. Promes maakte afgelopen zondag zijn tiende competitiedoelpunt van het seizoen en gaf ook nog een assist in het met 2-1 gewonnen duel met Zenit Sint-Petersburg.

Mircea Lucescu vertelde na afloop dat Promes de Premjer Liga 'ontgroeid' is, maar daar is oud-verdediger Aleksandr Bubnov het niet mee eens: "Promes is de competitie nog niet ontgroeid. Hij is een sleutelspeler bij Spartak, maar kan zich nu ook bewijzen in de Champions League. Daarnaast heeft hij zichzelf nog niet echt laten zien bij het Nederlands elftal. Als ik hem was, zou ik niet zo'n haast hebben om te vertrekken. Speel gewoon goed in de Champions League en dan kun je daarna eventueel weg", aldus Bubnov tegen Sport FM.

Is Quincy Promes klaar voor een Europese topclub, denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
114
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties