Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes na gesprekken met Ajax-clubleiding terug op trainingsveld

Laatste update:

Op de clubwebsite meldt Ajax dat Promes woensdag en donderdag met het drietal om de tafel zat. Dinsdag kwam de Oranje-international weer op vrije voeten nadat hij zondag was opgepakt omdat hij ervan verdacht wordt dat hij zijn neef in zijn knie heeft gestoken tijdens een familiefeest afgelopen zomer. Nu Promes weer is aangesloten bij de Ajax-selectie, is het goed mogelijk dat hij zondag weer in actie komt als de Amsterdammers het in de Eredivisie opnemen tegen ADO Den Haag.

Ten Hag gaf woensdagavond na de 5-4 overwinning in de TOTO KNVB Beker op FC Utrecht al aan dat hij telefonisch met Promes had gesproken. "Mijn hart breekt als ik zo'n boodschap krijg. De speler in de kleedkamer zijn ook diep geraakt. Quincy maakte aan de telefoon een opgeruimde indruk en hij klonk positief na een nare ervaring", aldus de oefenmeester, die eerder bij FC Twente en Go Ahead Eagles al samenwerkte met Promes.

"In Nederland ben je onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Als hij zegt dat hij onschuldig is, waarom zou ik dan aanleiding hebben om hem niet te geloven", benadrukte Ten Hag. De trainer liet al doorschemeren dat Promes mogelijk zondag weer in actie komt. "Hij is op vrije voeten. Dat betekent hij weer in actie kan komen voor Ajax. Maar daarvoor moeten we wel eerst een gesprek voeren om te zien hoe hij er mentaal voorstaat. Dat leek goed te zitten. Als dat zo blijft, zullen we hem weer in ons opnemen en steunen."

Meer nieuws

Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
0
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
12
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
5
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
23
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
60
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties