Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes reageert op 'architectenbeslissing': 'Heel lullig dat 'ie is afgekeurd'

Laatste update:

"Het was heel lullig dat 'ie is afgekeurd, ik weet niet of het buitenspel was. Maar achteraf koop ik er natuurlijk niks voor. Je kan het op twee manieren zien. Ik zou in mijn voordeel kunnen zeggen dat het geen buitenspel was, maar de VAR moeten we maar accepteren", geeft Promes te kennen. De aanvaller had zelf niet het gevoel dat hij buitenspel stond. "Ik telde hem al. Volgens mij stond de centrale verdediger er nog en hij werd nog van richting veranderd. Voor mijn gevoel kwam ik van achter het schot, toen de bal al vertrokken was."

Ook in de studio van beIN Sports wordt nagepraat over het besluit om de treffer te annuleren. "Het is heel moeilijk om dit correct te beoordelen. Waar praten we over? Millimeters. Het is te moeilijk", zo analyseert Tim Sherwood, voormalig trainer van Aston Villa en Tottenham Hotspur, het moment. "De technologie is er om dat te bepalen, de scheidsrechters achter de videoschermen zijn onmogelijk in staat om dit vast te stellen. Hier moet je een architect voor zijn."

Promes vond overigens dat Ajax slordig omging met het balbezit en daardoor geen grip kreeg op de wedstrijd. "Dan krijg je het heel moeilijk met deze tegenstander. We moesten juist simpeler spelen en zekerder zijn aan de bal. We moesten geduld hebben, nu raakten we 'm snel kwijt en moesten we er achter aan rennen", stelt de aanvaller van Ajax, die het spel op en neer zag gaan. "Er was contant strijd en uiteindelijk hoop je dan dat we er minimaal een gelijkspel aan over houden. Dan is het extra zuur dat we nu met lege handen staan."

-
Vind jij dat het doelpunt van Quincy Promes terecht afgekeurd is?

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
6
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties