Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promes verklaart chemie met Ziyech: 'Hakim is voor mij een grote ster'

Laatste update:

Ziyech haalde het einde van de wedstrijd niet. Bij een afgekeurd doelpunt raakte hij geblesseerd aan zijn arm. Promes hoopt dat de blessure niet al te ernstig is. "Ik hoor net dat mijn laatste vijf goals van zijn voet komen, dus ik kan hem niet missen op dit moment", aldus Promes tegenover FOX Sports. "We hebben een bepaalde chemie gecreëerd. We praten veel met elkaar en zijn buiten het veld ook vrienden. Hij geeft ook een uitstekende bal en ik weet dat hij daar komt. Met mijn loopactie is het een gevaarlijke combinatie."

Ziyech en Promes vormen een uitstekende combinatie in de voorhoede van Ajax. De twee vinden elkaar blindelings en de Oranje-international werd al vaak in stelling gebracht door zijn ploeggenoot. "Zo kan je zien dat het geen toeval is. We hebben het er veel over en proberen daarin te variëren", reageert Promes. "Ik denk dat het heel moeilijk te verdedigen is. Het is timen. Ik moet wachten tot hij de bal goed op zijn linkervoet heeft. Als hij die bal kan laten vertrekken moet ik zorgen dat ik geen buitenspel sta. En als ik dan in die ruimte kom, dan valt hij goed."

In de tweede helft rende een jonge jongen het veld op en hij werd in de armen van zijn idool Ziyech gesloten. Promes kijkt er niet van op dat de jongen juist naar Ziyech ging. "Voor mij is Hakim ook een grote ster. Hij laat het iedere week zien en dat al een paar jaar", aldus de Oranje-international. "Als je naar zijn statistieken kijkt, die zijn bizar. Volgens mij is hij gewoon een topspeler. Dit soort momenten horen er dan bij. Het is een groot compliment naar hem toe. "

UEFA Champions League
Lille OSC
0 - 2
Ajax

Meer nieuws

NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
1
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
8
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
33
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties