Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Promovendus wekt frustratie: 'Drie weken verder en ik heb nog niks gehoord'

Laatste update:

"Als we zouden promoveren zou ik open staan voor een langer verblijf en zou er een gesprek komen", zegt de 25-jarige Bednarek tegenover Regio8. "Maar blijkbaar kom ik niet in de plannen voor. We zijn nu drie weken verder en ik heb nog niks gehoord. Dat lijkt me dan een gesloten boek, want er worden voldoende spelers gecontracteerd." De doelman is zodoende transfervrij, een status die hij ook had na zijn periodes bij FC Utrecht en FC Twente.

"Dit is al de derde keer in mijn prille carrière dat ik transfervrij ben. De vorige twee keer kwam het goed, terwijl ik geen duels had gespeeld. Nu heb ik er meer dan tachtig gespeeld en een goed seizoen met promotie achter de rug." Bednarek koestert echter geen wrok richting de Doetinchemmers: "Ik heb De Graafschap veel meer te danken dan te verwijten. Het belangrijkste is dat ik door supporters word herinnerd als iemand die alles gaf."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
123

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties