Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Protégé van Stam mag na 110 speelminuten alweer vertrekken bij Feyenoord

Laatste update:

Kelly werd afgelopen zomer op voorspraak van toenmalig trainer Jaap Stam naar De Kuip gehaald. De twee kenden elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Reading, waarna Feyenoord hem voor aanvang van dit seizoen transfervrij oppikte in Engeland. Ondanks hun band deed Stam echter nauwelijks een beroep op de Ier.

Steven Berghuis na hattrick tegen PSV: 'Mooie dag voor mij'

Kelly maakte halverwege augustus tegen FC Utrecht een keer de negentig minuten vol in de Eredivisie. In de voorrondes van de Europa League kwam daar als invaller nog eens 20 minuten bij tegen Dinamo Tbilisi, waardoor zijn totaal in het shirt van Feyenoord vooralsnog op 110 minuten staat. Met Dick Advocaat als nieuwe trainer lijkt de rol van Kelly in de hoofdmacht nu helemaal uitgespeeld.

De voormalig jeugdinternational van Ierland tekende bij binnenkomst een tot medio 2022 doorlopend contract, maar Feyenoord is desondanks bereid om mee te werken aan een vertrek. The Sun noemde Sunderland maandag als een van de mogelijke bestemmingen van Kelly. Naast the Black Cats zouden ook Oxford United en MK Dons interesse hebben getoond.

Vind jij dat Feyenoord Liam Kelly eigenlijk aan boord moet houden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
70
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties