Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Provocerende' Paul Pogba hard aangepakt na fikse aanvaring met fans

Laatste update:

Nadat de spelers van Manchester United zich bij het publiek hadden gemeld om de supporters te bedanken, richtten enkele fans de pijlen op Pogba. De Fransman werd hard aangepakt door een select groepje, maar volgens Macari, die in de jaren zeventig en tachtig actief was voor de Engelse topclub, stelt dat Pogba de fans ook ging uitdagen.

"Ach, kom op. Ik ben niet hiernaartoe gereisd om dit te zien", zegt de Schot bij MUTV over onder meer een sarcastische zoen die Pogba richting de fans gaf. "Als dit een andere speler was geweest, was ik net zo kritisch. Waarom doe je dit? Houd in eerste instantie ook gewoon je shirt aan. Welke andere speler zie jij nog meer zijn shirt uitdoen?", aldus Macari, die spreekt van een gebrek aan discipline.

"Hij moet het gewoon aanhouden. Hij moet van het veld en dan moet je je shirt uitdoen. Iemand anders kan het shirt dan komen brengen naar de desbetreffende fan. Het gaat hier om discipline", aldus de oud-middenvelder. Het is onduidelijk of Pogba volgend seizoen nog actief is bij Manchester United. De wereldkampioen wordt onder meer gelinkt aan een transfer naar Real Madrid.

Ben jij het eens met Lou Macari?

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
16
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
12
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties