Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pröpper: 'Frustrerend, alsof wij als pupillen net waren begonnen met voetballen'

Laatste update:

"Vooral de eerste week wist ik niet wat me overkwam en had ik het moeilijk", blikt Pröpper in De Telegraaf terug op zijn beginperiode. "We speelden tegen Manchester City thuis, waren nieuw in de Premier League en het voelde alsof wij als pupillen net waren begonnen met voetballen. Dat was ongelooflijk frustrerend, maar daarna hebben we het als ploeg ook goed opgepakt." Brighton, dat dit kalenderjaar slechts vier van de dertien duels in alle competities verloor, staat momenteel twaalfde in de Premier League.

"We halen veel vertrouwen uit de laatste wedstrijden. En persoonlijk heb ik ook stappen gemaakt." Vooral op het mentale vlak. "Mijn vetpercentage is hetzelfde gebleven en in Nederland liep ik ook veel, maar je moet hier vooral vlijmscherp in je koppie zijn. De kopduels, de ballen die er net tussen vallen: die moét je winnen, 95 minuten lang. Het is op het middenveld overleven."

"Daarop worden wedstrijden in de Premier League beslist. Als ik verzaak wordt het lastig voor onze verdediging." Pröpper kijkt uit naar de komende interlands, met name de wedstrijd van vrijdag tegen Engeland. Hij zegt met een goed gevoel bij Oranje binnen te stappen en heeft geen voorkeur voor een positie. "Ik denk dat ik op alle posities op het middenveld uit de voeten kan. Ik sta het liefst op een plek waar ik het meest aan de bal kom."

-

Meer nieuws

PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
37
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
14
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties