Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pröpper gaat vierjarig avontuur in Eindhoven aan

Laatste update:

PSV en Vitesse kondigden maandagmorgen via de officiële kanalen aan een akkoord te hebben bereikt over Pröpper. De speler verliet daarop het trainingskamp in Oostenrijk en liet zich in de middag medisch keuren. Hij verlaat Vitesse nu dus na dertien jaar; in het shirt van de Arnhemmers kwam hij tot 113 wedstrijden in de Eredivisie.

Pröpper groeide tevens uit tot international van Oranje: hij debuteerde in juni met een invalbeurt tegen de Verenigde Staten. In het shirt van PSV zal hij proberen een vaste waarde te worden in de nationale ploeg, die inmiddels onder leiding staat van Danny Blind. Daarnaast gaat hij zijn best doen PSV aan een tweede landstitel op rij te helpen, nadat de club uit de lichtstad zich drie maanden geleden voor het eerst sinds het seizoen 2007/08 weer tot de beste van Nederland kroonde.

Hoeveel geld PSV precies voor hem betaalt aan Vitesse, maken de twee clubs niet bekend. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, spreekt van een minimale transfersom van 4,5 miljoen euro. Dat zou betekenen dat PSV circa een kwart van het bruto bedrag dat men kreeg voor Georginio Wijnaldum besteed heeft aan zijn opvolger. "Hartstikke mooi dat het vandaag rond is gekomen", zegt Pröpper, die maandagavond officieel zijn handtekening zette, op de clubwebsite van PSV.

"Dit is een mooie uitdaging en een stap omhoog voor mij. Omdat ik een tijdje vakantie heb gehad, heb ik heel veel zin om het veld weer op te gaan. Ik kijk enorm uit naar spelen in de Champions League, maar dat gaf zeker niet de doorslag in mijn keuze voor PSV. Dit is gewoon een prachtige club", zegt de nieuw aangetrokken middenvelder opgetogen.

OFFICIEEL: Davy Pröpper (23) is de komende vier jaar PSV'er! #psv #vitesse #eredivisie #transfer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Davy Pröpper is een verstandige aankoop van PSV

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties