Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pröpper maakt eerste minuten bij PSV: 'Het was een mooi debuut'

Laatste update:

De van Vitesse overgenomen middenvelder had een voorassist bij de 1-1 van Jürgen Locadia, terwijl hij al met al slechts een halfuur meedeed. "Het was een mooi debuut. Ik was er wel klaar voor. Ik heb genoeg getraind, maar ik moet natuurlijk nog wel wennen aan m'n nieuwe ploeggenoten", sprak Pröpper na de wedstrijd in Chatillon voor de camera van Omroep Brabant.

"Via een actie van mij op links kon Locadia uiteindelijk prachtig scoren. Jammer dat we toch nog verloren. Het was een pittige wedstrijd. Heel wat anders dan twee dagen geleden tegen Lyon", aldus de middenvelder, die nu ook hoopt op speeltijd in het duel met FC Eindhoven. Dat staat voor volgende week op het programma, wanneer ook de Open Dag gehouden wordt. De oefencampagne eindigt met een wedstrijd tegen Valencia.

-
Heb jij vertrouwen in een goede samenwerking tussen Davy Pröpper en PSV?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
15
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties