Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG bezorgt Lille na razendsnelle recordgoal grootste nederlaag aller tijden

Laatste update:

Voor Galtier was het een bijzondere wedstrijd, daar de coach in het seizoen 2020/21 kampioen werd met Lille. Met PSG kwam Galtier zondag dus al na acht seconden op voorsprong, via een ingestudeerde aanval. Messi verstuurde vanaf de aftrap een perfecte steekbal op Mbappé, die direct kon doorlopen om de bal over doelman Leo Jardim heen te wippen: 0-1. Het was het startschot van een nieuwe voetbalshow, zoals de Parijzenaren die de laatste jaren door hun overmacht in de Franse competitie wel vaker weggaven. Messi stond na 27 minuten aan het eind van een schitterende aanval, door de bal na een lage voorzet van Nuno Mendes met rechts uiterst koelbloedig en zeer beheerst in de hoek te leggen: 0-2.

De bezoekers waren vastberaden het duel al voor rust te beslissen en deden dat ook. Neymar verstuurde zeven minuten voor rust vanuit de as van het veld een handige steekbal op Achraf Hakimi, die door de defensie brak en de verre hoek zocht met een laag schot: 0-3. Lille kwam er totaal niet aan te pas en hielp PSG op slag van rust onbedoeld door balverlies op eigen helft. Messi vond via het been van Angel Gomes met wat geluk Neymar, die de bal uit de stuit precies in de onderhoek plaatste: 0-4.

De afgelopen weken was in de Franse media veel te doen over een vermeend conflict tussen Mbappé en Neymar, maar het duo liet vlak na rust zien een eventuele ruzie te hebben bijgelegd. Mbappé zette met een schijnschot de defensie van Lille te kijk en liet de bal zo handig doorlopen naar zijn Braziliaanse ploeggenoot, die wederom feilloos raak schoot: 0-5. Twee minuten later deed Lille iets terug via Jonathan Bamba, die klaarstond om in twee instanties binnen te tikken na een lage voorzet van Ismaily: 1-5.

Het was vrijwel het enige dat lukte bij de thuisploeg, die niet kon voorkomen dat PSG nog verder wegliep. In de 66e minuut lag perfect samenspel tussen Mbappé en Neymar opnieuw ten grondslag aan een doelpunt van de Parijzenaren. Neymar werd eerst op links gelanceerd door de Fransman, die de bal precies goed terugkreeg om van acht meter raak te schieten: 1-6. PSG herhaalde het recept vlak voor tijd: Neymar verstuurde een schitterende lange pass op Mbappé, die in zijn aanname versnelde, om José Fonte dribbelde en van vijftien meter de korte hoek vond: 1-7.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties