Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSG drijft zeker de spot met FFP, maar voetbalhistorie kan je niet kopen'

Laatste update:

"PSG probeert voetbalhistorie te creëren, maar dat duurt een aantal jaren", aldus de oefenmeester, geciteerd door de Scotsman. "De warmte die van clubs als Barcelona uitgaat, die gaat terug tot aan Johan Cruijff, toen hij er was. En Rinus Michels, zij creëerden iets. Dát is geschiedenis. Je kunt historie niet kopen, het gaat om prijzen pakken. Als je nu denkt aan PSG, denk je inderdaad aan de geweldige aanvalslinie, waarschijnlijk de meest fantastische in het hedendaagse voetbal."

"Maar dat blijft alleen hangen als ze titels winnen. Dan gaan kinderen en anderen je steunen, dat is hoe het gaat in de sport. Heeft Celtic iets dat je niet kan kopen aangaande historie? Absoluut. Maar we kunnen nooit wedijveren met PSG wat betreft de financiën. Laten we over twintig jaar maar weer praten over PSG en zien wat ze hebben bereikt", zegt Rodgers, die stelt dat de Financial Fair Play-regels ter discussie staan door de handelswijze van onder meer les Parisiens.

"PSG drijft zeker de spot met FFP, want het is moeilijk te achterhalen waar de 'Fair Play' zit als je een ontsnappingsclausule van 222 miljoen euro (Neymar, red.) licht. Maar in die discussie wil ik niet weer verzanden, want er zijn zoveel rijke clubs. Nu heb je landen die zich ontfermen over clubs, niet alleen rijke eigenaren. Het grote geld vandaag de dag in het voetbal is astronomisch en veel mensen, spelers en fans profiteren ervan, maar we moeten de regels wel zo goed mogelijk handhaven."

Ben jij het eens met Brendan Rogers?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
22
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties