Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG geeft dag voor CL-kraker tegen Bayern uitsluitsel over Mbappé en Messi

Laatste update:

Het tweetal kampte de afgelopen weken met een blessure. Zo raakte Mbappé geblesseerd aan zijn hamstring in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Montpellier HSC (1-3) van begin februari, terwijl Messi het duel van zaterdagavond tegen AS Monaco (3-1 verlies) aan zich voorbij moest laten gaan wegens eveneens een hamstringblessure. Een dag voor de thuiswedstrijd tegen Bayern is dus duidelijk dat ze beiden inzetbaar zijn.

De voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen de Duitsers verloopt allesbehalve vlekkeloos voor les Parisiens. Neymar zou na de nederlaag in Monaco van afgelopen weekend namelijk 'zeer onaardige woorden' hebben gebruikt jegens meerdere ploeggenoten, van wie de jongeling Hugo Ekitiké het hardst zou zijn aangepakt. Na de topper tegen Monaco schold Neymar de huid vol bij de jonge Fransman, die door de sterspeler blijkbaar werd gezien als zondebok.

In de kleedkamer bij PSG was na afloop sowieso sprake van een verhitte sfeer, weet L'Équipe. Luís Campos, de technisch directeur van de club, meldde zich met stevige kritiek aan het adres van de spelers, die een 'gebrek aan agressiviteit' werden verweten. De woorden van de Portugese directeur vielen slecht bij het Braziliaanse duo Neymar en Marquinhos, die in hun moedertaal verwikkeld raakten in een felle discussie met Campos.

Champions League
Paris Saint-Germain
0 - 1
Bayern München

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties