Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG heeft aankoop van 37 miljoen binnen: 'Veel clubs wilden hem hebben'

Laatste update:

Zaterdagavond bereikten Schalke en PSG overeenstemming over de miljoenendeal. Kehrer was al akkoord over een nieuw contract in Duitsland, maar zijn club kon het aanbod van PSG niet weigeren. "Deze transfersom, voor een speler die nog maar een jaar onder contract stond, heeft ons doen besluiten om 'ja' te zeggen", liet technisch directeur Christian Heidel zondag al weten. De komst van de 21-jarige Kehrer betekent dat de Fransen waarschijnlijk afzien van Jérôme Boateng van Bayern München.

De transfer van Thilo Kehrer naar Paris Saint-Germain is eindelijk afgerond! De Franse topclub betaalt naar verluidt 37 miljoen euro aan Schalke 04 voor de verdediger, die tot medio 2023 heeft getekend! #kehrer #psg #schalke04

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Kehrer brak in 2016 door bij Schalke en speelde 44 competitieduels voor de club uit de Bundesliga. "We zijn heel blij om een speler met zijn kwaliteit te verwelkomen", zegt voorzitter Nasser Al-Khelaifi op de website van PSG. "Hij heeft in zijn carrière geleerd om op verschillende posities te spelen, zowel in de achterhoede als op het middenveld. Dat biedt veel opties voor onze trainer (Thomas Tuchel, red.), die hem goed kent. Veel grote clubs wilden Kehrer binnenhalen en hij maakte de keuze voor PSG."

De aankoop zegt dat zijn transfer hem emotioneert. "Ik teken met heel veel ambitie bij PSG. De kracht en aantrekkingskracht van het project van PSG zijn in heel Europa bekend. Ik kan me geen betere club voorstellen om mijn ontwikkeling bij voort te zetten. Ik ga samenwerken met ploeggenoten die enorm veel kwaliteiten hebben en met een trainer die het de afgelopen jaren heel goed heeft gedaan in Duitsland. Ik wil ook graag het Parc des Princes ontdekken: een van de legendarische stadions in het Europese voetbal."

Gaat Thilo Kehrer slagen bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties