Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'

Laatste update:

Nadat Schreuder vorig seizoen met PEC naar de Eredivisie promoveerde, koos hij voor de verrassende stap naar Spaanse derdeklasser Castellón. Daar gaat de Barrnevelder momenteel aan kop van Groep 2 van de Primera Federacíon, goed voor promotie naar de Segunda División.

Castellón is het meest scorende team op het derde niveau (69 goals), en wordt geroemd om het offensieve en intelligente veldspel. Alles bij elkaar genomen zou Feyenoord het wel aandurven met Schreuder.

Kenneth Perez tipte Schreuder onlangs ook al aan Ajax, en daar kwam na het nieuws over Slot ook Feyenoord bij. "Zeker", reageerde de analist zondag op de vraag of de Castellón-trainer het aan zou kunnen in Rotterdam-Zuid.

Perez denkt dat Schreuder het in zich heeft om elke club van de Nederlandse top drie te leiden. Het is niet bekend of de broer van Alfred Schreuder een terugkeer naar de Eredivisie zelf al ziet zitten.

De info over wie de beste papieren heeft voor Slots erfenis wijst vooralsnog niet één onomstotelijke kant op. Volgens Johan Derksen zou Marino Pusic (Shakhtar Donetsk, ex-assistent Slot) topkandidaat zijn, al noemden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad tot voor kort de namen van Joseph Oosting (FC Twente) en Rogier Meijer (NEC) als hoog staande op het lijstje.

Oosting gaf afgelopen week al aan bij Twente te zullen blijven. Het vertrek van Slot moet overigens nog wel definitief bevestigd worden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
6
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
4
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
2
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
17
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties