Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG herpakt zich met vijfklapper na uitschakeling in Champions League

Laatste update:

Christopher Nkunku maakte vorige week zaterdag tegen Troyes (0-2) zijn eerste doelpunt van het seizoen en bewees ook in het treffen met de bezoekers uit Grand Est zijn waarde. De twintigjarige middenvelder knalde na twintig minuten de 2-0 in de verre hoek, na een passje van Marco Verratti, en hij bepaalde ook de ruststand op 3-0. Het talent was nog dicht bij zijn hattrick, maar vlak voor rust mikte hij naast en bovendien zag hij een kopdoelpunt worden afgekeurd vanwege buitenspel. De overige treffer kwam op naam van Thomas Meunier, die uit een volley scoorde nadat een schot van Kylian Mbappé was geblokt.

Wat een HEERLIJKE ? demarrage van Thomas Meunier!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 10 maart 2018

PSG won de laatste zes competitiewedstrijden tegen Metz en verloor slechts één van de laatste twintig thuisduels met les Grenats in de Ligue 1. Die nederlaag dateert van maart 1996. Ook dit keer kwam men dus niet in de problemen nog voor de pauze werd de marge opgekrikt. Mbappé werd na een mooie aanval vrijgespeeld door Verratti en rondde met zijn linker rustig af: 4-0. In de tweede helft werd het via Nkunku bijna 5-0, maar het talent vergat de bal van dichtbij binnen te tikken na een prachtige demarrage van Meunier.

PSG bleef logischerwijs de bovenliggende partij en had na vijftig minuten alsnog op 5-0 moeten komen, ware het niet dat Mbappé van dichtbij naast mikte. Er zou in het tweede bedrijf toch nog één treffer vallen: acht minuten voor tijd kopte Thiago Silva tegendraads raak uit een hoekschop van Giovani Lo Celso. Invaller Timothy Weah was nog dicht bij de 6-0, maar het talent stuitte op Eiji Kawashima. PSG kan zich nu opmaken voor de uitwedstrijd van volgende week zondag tegen OGC Nice, de nummer acht van de Ligue 1.

-
'PSG moet Christopher Nkunku meer kansen geven en daarvoor misschien een aankoop uitstellen'

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties