Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG houdt zich op de vlakte: 'Kylian Mbappé is nog steeds hier'

Laatste update:

Technisch directeur Leonardo kent de geruchten, maar laat zich door Le Parisien niet in de kaarten kijken. "Kylian is speciaal. Hij is pas twintig jaar oud en nu al een speler van wereldklasse", concludeert Leonardo. "Kylian Mbappé zijn is al een verantwoordelijkheid op zich. Daarnaast laat de voetbalwereld van heden ten dage zich niet voorspellen. Maar gelukkig weet Kylian dat allemaal te managen."

"Hij presteerde in het seizoen 2016/17 geweldig met AS Monaco (dat toen kampioen werd, red.), waardoor een transfer naar PSG volgde. Een jaar later speelde Kylian op het WK met Frankrijk en wist hij de wereldtitel te veroveren." Leonardo laat zich niet uit over een eventueel nieuw contract voor Mbappé in het Parc des Princes. "Of dat prioriteit heeft doet momenteel niet ter zake. Mbappé is nog steeds hier en heel erg belangrijk voor de club, daar bestaat geen twijfel over. Maandag, toen we aan de voorbereiding begonnen, kwam hij zoals altijd binnen met een lach. Kylian heeft charisma en is geliefd bij iedereen."

"Het is belangrijk om zo'n positieve jongen binnen je selectie te hebben." De pas aangestelde PSG-directeur zal de aanhang van de Franse kampioen nooit zand in de ogen strooien. Eerlijkheid staat in alle gevallen voorop. "Ik doe nooit loze beloftes en wel om twee redenen: ten eerste ben ik niet de enige die bij deze club werkzaam is. Daarnaast houd ik niet van beloftes waarvan ik niet honderd procent zeker ben."

"Ik ben louter geïnteresseerd in het hier en nu, in dingen waar ik invloed op heb", aldus Leonardo, die Mbappé hoog heeft zitten maar niet wil zeggen of het elftal om hem heen moet worden gebouwd. "Kylian is een fantastische speler. Ja, echt een fantastische speler."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties