Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG kan door grote zorgen om Mbappé weinig genieten van bekerwinst

Laatste update:

Mitchel Bakker begon in de basis bij PSG, dat binnen de minuut een doelpunt van Neymar afgekeurd zag worden wegens buitenspel van Mbappé. Aan de andere kant van het veld raakte Denis Bouanga de paal na balverlies van Idrissa Gueye. Weer aan de overkant maakte PSG het ditmaal wél reglementair af: Mbappé speelde zich na een een-twee met Ángel Di María vrij, schoot vervolgens op doelman Jessy Moulin, waarna Neymar in de rebound profiteerde: 1-0.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen

Saint-Étienne toonde zich agressief in de duels en schroomde het maken van grove tackles niet. Neymar overleefde na twee minuten een aanslag op zijn enkels van Yvann Macon, die slechts geel opleverde, maar Mbappé werd na een klein half uur harder getroffen. De 21-jarige spits dreigde door te breken, waarna Perrin een harde tackle op zijn enkel inzette, die vervolgens dubbel klapte. Mbappé moest zich na een blessurebehandeling met tranen in de ogen laten vervangen, Perrin kon met rood vertrekken. Mbappé kwam in de loop van de tweede helft vanuit de kleedkamer op krukken naar de bank gelopen, met een brace om zijn enkel.

Voor rust deed PSG nog twee pogingen om de score te vergroten: een vrije trap van Di María werd gepakt door Moulin en ook de door Neymar weggestuurde Mauro Icardi stuitte op de goalie van Saint-Étienne. Een klein kwartier na rust had Di María de wedstrijd in het slot moeten gooien, toen Neymar slim overstapte op een passje van Sarabia. Di María had de hoek voor het uitzoeken, maar mikte rakelings naast. Daarna verprutste ook Sarabia een enorme kans, door in vrije positie recht op Moulin te schieten. Saint-Étienne probeerde in ondertal nog wel de aanval te zoeken, maar PSG hield vrij eenvoudig stand.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties