Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSG laat 'De Jong-echec' achter zich en richt pijlen op andere Ajacied'

Laatste update:

Volgens L'Équipe kijkt PSG met veel interesse naar de verrichtingen van Van de Beek. De transfersom kan echter een struikelblok vormen, want Ajax wil optimaal profiteren van het daverende succes in de Champions League. Les Parisiens moeten komende zomer rekening houden met de Financial Fair Play-regels, terwijl er meer clubs geïnteresseerd zijn in de 22-jarige middenvelder van Ajax.

De zelf opgeleide middenvelder, die een zeer belangrijk doelpunt maakte in de return van de kwartfinale van het miljardenbal tegen Juventus (1-2), heeft in de Johan Cruijff ArenA een doorlopend contract tot 2022. Ajax moet vanwege de geweldige prestaties in de Champions League rekening houden met het vertrek van enkele bepalende spelers aankomende zomer. Aanvoerder Matthijs de Ligt is de afgelopen maanden meerdere keren concreet in verband gebracht met Barcelona en Hakim Ziyech staat op het lijstje van onder andere Borussia Dortmund en Liverpool, terwijl De Jong aan het einde van het seizoen naar Barcelona vertrekt.

Van de Beek debuteerde in januari 2015 en is uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld van Ajax. Hij staat deze voetbaljaargang op acht doelpunten en negen assists in de Eredivisie en kan het seizoen afsluiten met drie prijzen: de landstitel, de TOTO KNVB Beker en de Champions League. In de halve finale wacht voor Ajax een tweeluik met Tottenham Hotspur.

Zie jij Donny van de Beek naar Paris Saint-Germain verkassen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties