Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG loopt Nagelsmann mis en schakelt meteen door naar nieuwe topkandidaat

Laatste update:

Galtier is officieel nog steeds de hoofdcoach van PSG, maar weet al dat de Qatari eigenaren niet met hem verder willen. PSG onderhandelde wekenlang met voormalig Bayern München-trainer Nagelsmann, die flink wat voorwaarden stelde aan zijn eventuele komst naar de Franse hoofdstad. Uiteindelijk is door beide partijen besloten om de stekker uit de gesprekken te trekken vanwege een verschil van mening over 'belangrijke details'. Concrete voorbeelden daarvan heeft L'Équipe op dit moment niet.

Ook weet de grootste Franse sportkrant niet met wie PSG nu praat. Wel is duidelijk dat de landskampioen hoopt en verwacht volgende week zijn nieuwe hoofdtrainer te presenteren. Volgens Relevo gaat het dus om Motta, die tussen 2012 en 2018 voor PSG speelde. De Braziliaanse Italiaan was daarna een jaar jeugdtrainer bij de Parijse club, om vervolgens in Italië kortstondig te werken als hoofdtrainer van Genoa en Spezia. Sinds 2022 is hij de trainer van Bologna, dat afgelopen seizoen negende eindigde.

Eerder werd José Mourinho zeer nadrukkelijk gelinkt aan een stap naar Parijs. De Portugese coach van AS Roma beloofde na het verliezen van de Europa League-finale tegen Sevilla (1-1, v.n.s.) echter aan zijn spelers, supporters en club in Italië te zullen blijven. Nagelsmann zal ondertussen in kalmte wachten op aanbiedingen van andere clubs. De pas 35-jarige Duitser werd eerder hevig gelinkt aan Tottenham Hotspur, maar besloot daar niet op in te gaan. Eind maart kreeg de innoverende oefenmeester plotseling zijn congé bij Bayern, dat hem in de zomer van 2021 nog had losgeweekt bij RB Leipzig voor een recordbedrag van 25 miljoen euro.

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
5
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
12
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties