Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG moet hoofdprijs betalen: 'Honderd miljoen, anders praten we niet'

Laatste update:

"Als PSG geen honderd miljoen euro voor Lacazette heeft, dan heeft het geen zin om een afspraak met die club in te plannen. Vijftig miljoen? Nee, Lacazette is gewoon onbetaalbaar. Vijftig miljoen is in ieder geval niet genoeg", zei Aulas voor de camera van Canal+. Afgelopen dinsdag bezigde de clubpresident soortgelijke woorden: "Een transfersom van vijftig miljoen is niet voldoende. Hij heeft geen prijs."

De 23-jarige Lacazette, vijfvoudig international van Frankrijk, scoorde dit seizoen over alle competities 31 keer in veertig wedstrijden. Hij werd vorige week zondag verkozen tot Speler van het Jaar in de Ligue 1. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Denk jij dat Alexandre Lacazette naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties