PSG neemt na gelijkspel in Londen koppositie over van Arsenal

PSG was in de eerste helft veruit het gevaarlijkst en kwam na een dik kwartier spelen op voorsprong. Lucas Moura stuurde Blaise Matuidi met een goede steekbal diep, waarna Edinson Cavani, die even daarvoor al een aardig kans had gemist, op aangeven van de Fransman binnen kon glijden. Arsenal had daarna moeite om het spel te maken, maar kreeg op slag van rust hulp van Grzegorz Krychowiak. De Pool gleed Alexis Sánchez onderuit en Olivier Giroud schoot vanaf de strafschopstip de 1-1 binnen.

In de tweede helft waren de bezoekers al snel weer dicht bij een voorsprong, maar een vrije trap van Lucas spatte uiteen op de lat. Marco Verratti stond even later op de verkeerde plek toen PSG de bal niet weg kreeg na een goede aanval van Arsenal en de bal caramboleerde uiteindelijk via de voet van de Italiaan achter Alphonse Areola. Hij leek zodoende de schlemiel van de avond te worden, maar de middenvelder mocht een kwartier voor tijd Lucas bedanken. De Braziliaan stond bij een corner op de goede plek en kopte de gelijkmaker tegen de touwen.