Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSG onderhandelde in Amstel Hotel en ligt in pole position'

Laatste update:

De krant meldt dat beide partijen uren met elkaar hebben gesproken, maar dat De Jong zelf niet aanwezig was. Een maand geleden zou zaakwaarnemer Ali Dursun in de Harbour Club in Amsterdam al gesproken hebben met de directeuren Maxwell en Antero Henrique van PSG, dat dus nog altijd de beste papieren lijkt te hebben in de strijd om De Jong.

"Het is duidelijk dat De Jong zijn management opdracht heeft gegeven om de deal met de kampioen van Frankrijk rond te maken", zo valt er in de krant te lezen. PSG komt in de buurt van de vraagprijs van 75 miljoen euro en daarom heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars De Jong ook toestemming gegeven om met PSG te praten.

Barcelona
De krant Mundo Deportivo schreef vrijdag nog dat een topdelegatie van Barcelona donderdag in Amsterdam is geweest om met De Jong te onderhandelen. Ze kwamen echter van een koude kermis thuis daar de international van het Nederlands elftal zijn keuze al gemaakt leek te hebben. Voorzitter Josep María Bartomeu, sportief directeur Pep Segura en hun collega's Éric Abidal en Ramón Planes vlogen na 17.00 uur weer weg van Schiphol.

Denk jij dat Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain gaat?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
19
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties