Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG ontbeert zonder Ibrahimovic precisie en laat dure punten liggen

Laatste update:

PSG miste Zlatan Ibrahimovic door een schorsing en Thiago Motta, Lucas Moura en Yohan Cabaye door blessureleed, maar ook Monaco kende personele problemen. Stopper Aymen Abdennour zat een schorsing uit en Ricardo Carvalho en Andrea Raggi waren geblesseerd. PSG leek het gemis van de paar dragende krachten het minst te voelen, want die ploeg was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en had ook absoluut kunnen scoren. Na een kwartier kreeg Edinson Cavani de eerste goede kans, maar na voorbereidend werk van Javier Pastore en Ezequiel Lavezzi stuitte hij op Danijel Subasic. PSG domineerde en Monaco loerde op de counter.

Na 25 minuten waren de bezoekers opnieuw dicht bij de 0-1: Lavezzi schoot de bal naast, nadat Blaise Matuidi het leer al koppend had klaargelegd. Even later liet El Pocho weer een goede kans liggen. Op slag van rust deed ook Cavani een poging, maar hij knalde over. Monaco kwam slechts één keer gevaarlijk opzetten, maar João Moutinho kon doelman Salvatore Sirigu niet echt in de problemen brengen. PSG ging na rust verder op zoek naar de openingstreffer, maar ontbeerde scherpte. Cavani schoot na een combinatie met Lavezzi na een uur recht op Subasic en na een uur liet Pastore een geweldige mogelijkheid onbenut, door de bal naast te chippen.

De Monegasken bleven in leven en trainer Leonardo Jardim bracht halverwege de tweede helft Dimitar Berbatov binnen de lijnen. En toeval of niet, Monaco ging in de laatste twintig minuten beter spelen. Tot uitgespeelde kansen kwamen les Rouge et Blanc evenwel niet en doordat PSG ook geen aanspraak op een doelpunt meer maakte, bleef het 0-0 in Stade Louis II. Monaco klimt door de puntendeling over Saint-Étienne naar de vierde plaats in de Ligue 1 en mag zich nu opmaken voor een weerzien met PSG. Komende woensdag treffen beide partijen elkaar namelijk in de kwartfinale van de Coupe de France, in het Prinsenpark in Parijs.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
71
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties