Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG pakt dankzij dubbelslag Cavani tweede prijs van dit seizoen

Laatste update:

Ook Zlatan Ibrahimovic ontbrak nog steeds wegens een blessure en in zijn afwezigheid nam Edinson Cavani de hoofdrol voor zijn rekening. De Uruguayaan opende al in de vierde minuut van de wedstrijd de score, na een heerlijke combinatie tussen Maxwell en Ezequiel Lavezzi. Maxwell wipte de bal hierna over doelman Anthony Lopes heen, waarna Cavani kon binnen tikken. Lyon moest zodoende al snel op zoek naar een antwoord en Bafétimbi Gomis kreeg twee goede kopkansen, maar hij wist de gelijkmaker niet binnen te knikken.

Aan de overkant liet Cavani zich weer gelden met een heerlijke volley, die echter werd gekeerd door Lopes. De doelman werd wel gepasseerd door Alex, maar hij scoorde in buitenspelpositie, waardoor deze treffer werd afgekeurd. PSG bleef echter de bovenliggende partij en kreeg een kwartier voor rust een strafschop, na een vreemde actie van Lopes. De keeper kwam bij een verre bal van Thiago Silva op Lucas Moura zijn doel uit en sprong als een wilde de lucht in, waardoor hij Lucas raakte en een penalty veroorzaakte. Het was weliswaar twijfelachtig of de overtreding wel binnen het strafschopgebied werd ingezet, maar Lopes kreeg slechts geel en mocht dus niet klagen.

Cavani ging achter de bal staan en schoot de strafschop vakkundig binnen, waarna hij even later ook de 0-3 had moeten maken. De spits werd vrij gespeeld door Lucas, maar bleef niet rustig in de afronding en schoot ongecontroleerd over. Lyon bleef daardoor in leven, al leek een comeback er niet echt in te zitten. PSG liet de bal in het begin van de tweede helft gemakkelijk rond gaan en dacht de wedstrijd eenvoudig te kunnen uitspelen, maar met een geweldige individuele actie bracht Alexandre Lacazette de spanning toch weer terug: 1-2. In het restant probeerde Lyon nog wel om de gelijkmaker te forceren, maar dat lukte niet, waardoor de Coupe de la Ligue naar PSG ging.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties