Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG slaat modderfiguur op Corsica en wacht nog op eerste zege

Laatste update:

Tegen de absentie van Ibrahimovic stond wel de van een schorsing terugkerende Javier Pastore; maar ook hij kon het verschil niet maken. Ajaccio, dat vorig seizoen als zestiende eindigde in de Ligue 1 en in 2012 thuis nog geen duel verloor, domineerde de wedstrijd en Paris Saint-Germain oogde nerveus. De eerste kans was voor de eilandbewoners, maar door zijn slechte aanname kon Sigamary Diarra niet voor doelgevaar zorgen. PSG had moeite met het fysieke en energieke spel van de gastheer.

De eerste beste mogelijkheid voor PSG had wel direct een doelpunt moeten opleveren; na een schitterende pass van Pastore kon Jérémy Ménez van dichtbij intikken, maar hij stuitte op doelman Guillermo Ochoa. De hoofdstedelingen toonden zich allesbehalve creatief, maar wanneer het opdook voor het doel van L'ACA, was het direct gevaarlijk. Na een vrije trap van Nenê bleef de bal hangen en Clément Chantôme kopte van dichtbij recht in de handen van Ochoa.

Na de pauze dook Ajaccio weer gevaarlijk op voor het doel van Salvatore Sirigu; Fousseni Diawara kwam een teenlengte tekort om een vrije trap in te tikken en na een dramatische pass van Mamadou Sakho schoot Eduardo tegendraads op de Parijse paal. Les Rouge-et-Bleu waren echter nog steeds niet wakker. Sterker: Lavezzi beging een grove overtreding met twee voeten vooruit en moest inrukken. De bezoekers zochten wat meer de aanval, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Trainer Ancelotti werd vanwege aanmerkingen op de leiding nog naar de tribune gestuurd en doordat de stadionlampen in de blessuretijd uitvielen, moest PSG nog even wachten met afdruipen.

-

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties