Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG telt minimaal veertig miljoen neer voor gewenste middenvelder

Laatste update:

De middenvelder werd vrijdag door Paris Saint-Germain medisch gekeurd in Qatar en zal op korte termijn bij de selectie van trainer Thomas Tuchel aansluiten. De Duitse oefenmeester wilde dolgraag een middenvelder aan zijn selectie toevoegen en de namen van Paredes, Stanislav Lobotka, Allan, Idrissa Gueye en Renato Sanches zongen na het mislopen van Frenkie de Jong rond. Door het naderende vertrek van Adrien Rabiot is de spoeling op het middenveld van de koploper van de Ligue 1 dun, temeer omdat Marco Verratti een tijdje ontbreekt met een enkelblessure.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Met Paredes heeft men de gewenste versterking dus gevonden. In een eerder stadium leek de negenvoudig Argentijns international naar Chelsea te gaan verkassen. Paris Saint-Germain mengde zich echter in de strijd en wist the Blues dus af te troeven. Zenit veegde een Frans bod van 35 miljoen nog van tafel en vroeg een bedrag van 45 miljoen. Beide clubs kwamen dus in het midden uit in de onderhandelingen, gezien de transfersom van 40 miljoen. Chelsea heeft ondanks de concrete interesse nooit een officieel bod uitgebracht in Sint-Petersburg.

Paredes had in Rusland nog een contract tot medio 2021. Zenit nam de middenvelder in de zomer van 2017 voor 23 miljoen over van AS Roma. De bij Boca Juniors opgeleide Paredes speelde in Italië eerder voor Empoli en Chievo Verona. In dienst van Zenit speelde de Argentijn 61 wedstrijden, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 15 assists. Met de Russische topclub wist hij in de afgelopen anderhalf jaar geen eremetaal te veroveren.

Goede versterking voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
9

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties