Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG verbreekt 'Pastore-vloek', Gomis na 652 minuten weer trefzeker

Laatste update:

Stade Brest - Paris Saint-Germain 0-1
Paris Saint-Germain trad buitenshuis aan zonder de geblesseerde Javier Pastore en in eerdere wedstrijden kwam dat de hoofdstedelingen telkens op puntverlies te staan. De recordaankoop uit Argentinië ontbrak al vier keer dit seizoen en in die duels kwam zijn team nooit tot een zege. Nu liep het wél goed af: het enige doelpunt in het Stade Francis-Le Blé viel al in de zesde minuut en kwam van Milan Bisevac. Nadat Brest-keeper Steeve Elana een redding verrichtte op een schot van Nenê, volgde een hoekschop en die werd tot doelpunt gepromoveerd door Bisevac. Salvatore Sirigu trad later nog eens redzaam op bij een poging van Alexandre Alphonse, maar verder kwam PSG amper in gevaar. Het liet zelf nog kansen op 0-2 liggen.

Olympique Lyon - Dijon 3-1
Les Gones wipten in de stand tijdelijk over nummer drie Lille heen, door op eigen veld met 3-1 te winnen van de prima presterende promovendus Dijon. Na acht minuten kopte Jimmy Briand een voorzet van Michel Bastos tegen de touwen, maar op de uurgrens trok Dijon de stand op controversiële wijze in evenwicht. Terwijl Lyon dacht dat de scheidsrechter zou fluiten voor een overtreding op een verdediger, ging het spel door en maakte Younousse Sankhare gelijk. Lyon rechtte de rug en won uiteindelijk met 3-1, na treffers van Bafétimbi Gomis en Alexandre Lacazete. Eerstgenoemde stond in competitieverband al ruim zeven uur droog.

Lille - Saint-Étienne 3-0
Lille had geen kind aan Saint-Étienne, maar de nummer drie van de Franse Ligue 1 wachtte tot diep in de tweede helft met de beslissende treffer. Kort na rust kwam de ploeg op 1-0 uit een penalty. Eden Hazard omspeelde verschillende verdedigers, maar werd hardhandig een halt toegeroepen door Silvain Marchal. Hazard kreeg een penalty en benutte die zelf. Lille bleef de bovenliggende partij, maar slaagde er pas in de slotfase in om opnieuw te scoren. Nolan Roux schoot Lille met twee treffers in de laatste vijf minuten in veilige haven: 3-0.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
41
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties