Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG vreest voor juridische stappen: 'Hij wordt de Neymar van de CFA'

Laatste update:

Ben Arfa had de mogelijkheid om te verkassen naar OGC Nice en Saint-Étienne, maar weigerde. "Hij wordt de Neymar van de CFA", zegt Bertrand in gesprek met radiostation RMC, waarmee hij verwijst naar de amateurcompetitie van Frankrijk waar Ben Arfa mogelijk in gaat spelen als hij onderdeel blijft van het reserveteam. "Ik hoop in ieder geval dat hij dat dan gaat worden."

"We hebben zo vaak gezien dat spelers hun contract niet respecteren en op het matje worden geroepen, maar nu is het omgekeerde het geval", vervolgt Bertrand. "De club moet de verplichtingen jegens de speler respecteren. Het lijkt net of Hatem geen contract heeft. 'Je vertrekt, je krijgt niets en je kan om niets vragen.' Zo kan en mag je niet handelen."

Unai Emery zegt echter dat Ben Arfa wist wat de consequenties waren als de middenvelder, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat bij PSG, niet zou vertrekken bij de club: "Het is een beslissing van de club en hij wist van tevoren al dat dit kon gebeuren. Als de transferperiode was gesloten en hij niet van club was veranderd, werd hij teruggezet naar de reserves en dat is nu gebeurd" aldus de trainer van PSG.

Heeft Hatem Ben Arfa genoeg kansen gekregen bij PSG?

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
0
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
14
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
47
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties