Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG was al in Milaan om herboren PEC Zwolle-flop te overtuigen

Laatste update:

Scamacca kwam in 2015 in de jeugdopleiding van PSV terecht, dat hem destijds voor 270.000 euro overnam van AS Roma. De Italiaan schopte het tot drie duels voor Jong PSV, maar maakte nooit zijn debuut in het eerste elftal van de Eindhovenaren. PSV besloot daarop om Scamacca in 2017 voor vijf ton aan Sassuolo te verkopen. Er volgden verhuurperiodes bij Cremonese, Ascoli en PEC Zwolle, van welke met name de laatste teleurstellend te noemen was met nul treffers in tien optredens. Een verhuur aan Genoa betekende het startsignaal voor zijn doorbraak. Met 8 treffers in 26 competitiewedstrijden kreeg hij de kans bij Sassuolo, waar hij afgelopen seizoen met scherp schoot. In september volgde zelfs zijn debuut voor het internationale elftal.

De inmiddels vijfvoudig Italiaans international zou naar verluidt ook in de ruime belangstelling van onder meer Arsenal, Internazionale en Newcastle United staan, aldus La Gazzetta dello Sport. Eerstgenoemde zag een bod van 35 miljoen euro al afgewezen worden, terwijl het steenrijke Newcastle geen enkele hinder lijkt te ondervinden van de vraagprijs van 40 miljoen euro. Het is echter Inter dat op poleposition lijkt te liggen. Er zou al een persoonlijk akkoord zijn tussen de entourage van Scamacca en de nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen, die de voorkeur geniet omdat Scamacca graag in Italië wil blijven.

PSG waagt nu echter toch een serieuze poging. La Gazzetta dello Sport speculeerde al over een mogelijk vertrek van 'vierde man' Mauro Icardi, die met 4 goals in 24 competitieduels (waarvan 14 als invaller) afgelopen seizoen geen potten wist te breken in Parijs. Icardi zelf wil echter niets weten van een vertrek en wendde zich tot Instagram om terug te vuren naar de sportkrant. Sky Italia weet dat Sassuolo zelf zich overigens al neergelegd heeft bij het vertrek van topschutter Scamacca en Agustín Álvarez (Peñarol) op de korrel heeft.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties