Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSG wil Ajax 75 miljoen euro voor Frenkie de Jong betalen'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf is PSG bereid om de vraagprijs van Ajax voor de 21-jarige De Jong te betalen. Directeur spelersbeleid Marc Overmars bevestigde tegenover het dagblad dat een delegatie van de Ligue 1-club, onder leiding van technisch directeur Antero Henrique en oud-voetballer Maxwell, een bezoek aan de hoofdstad heeft gebracht, maar liet ook weten dat er nog geen definitief akkoord is en dat meerdere clubs interesse hebben getoond.

Kylian Mbappé was onlangs lyrisch over de kwaliteiten van De Jong. "Dat is een speler die veel indruk op me heeft gemaakt in de twee wedstrijden tegen Nederland", vertelde de aanvaller annex Frans international van PSG. "Zijn spelinzicht en de kwaliteit van zijn passing, waarmee hij linies doorbreekt, maken hem erg waardevol, ook omdat hij ook nog veel ballen verovert. Eerlijk: hij is erg welkom in Parijs! Ik heb dat ook tegen hem gezegd, omdat hij enorm veel voor ons zou kunnen betekenen. De keuze is nu aan hem."

De Jong zou op enkele details na rond zijn met PSG. Een eventuele transfer van de spelmaker naar Parijs zou voor Barcelona en Manchester City een hard gelag zijn. De Spaanse topclub volgt de ontwikkeling van de spelmaker al geruime tijd op de voet en probeerde afgelopen zomer al om de Oranje-international bij Ajax los te weken. Overmars verleende echter geen medewerking en nu lijkt de toekomst van de spelmaker in Parijs te liggen. Het feit dat Manchester City op de radar staat van de UEFA vanwege ondoorzichtige constructies om de Financial Fair Play-regels te omzeilen, speelt mogelijk een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze van De Jong.

'Frenkie de Jong en zaakwaarnemer hingen aan de lippen van Josep Guardiola'

Frenkie de Jong en zaakwaarnemer Ali Dursun brachten op 20 november een geheim bezoek aan Josep Guardiola, die eerder informatie inwon bij Ronald Koeman.Lees artikel

Als De Jong inderdaad voor een dergelijk bedrag naar PSG gaat, wordt het de duurste uitgaande transfer ooit van Ajax en de Eredivisie. Dat record staat nu nog op naam van Davinson Sánchez, die anderhalf jaar geleden voor veertig miljoen euro van Ajax naar Tottenham Hotspur ging. De duurste Nederlander blijft Virgil van Dijk, die in januari van dit jaar voor 85 miljoen euro van Southampton naar Liverpool ging. Hij brak het record van Overmars, die in 2000 voor een bedrag van omgerekend 40 miljoen euro van Arsenal naar Barcelona overstapte.

Paris Saint-Germain is een mooie club voor Frenkie de Jong

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties