Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSG ziet af van Sánchez en bereidt bod van 155 miljoen euro voor'

Laatste update:

Sánchez leek lang op weg naar PSG en voerde via zijn zaakwaarnemer diverse gesprekken met de club. De interesse is inmiddels afgenomen en alles wijst erop dat de ex-speler van Barcelona zijn loopbaan vervolgt bij the Gunners. Wenger heeft bevestigd dat hij en Arsenal niet meer met PSG hebben gepraat. "Ze hebben het heel druk gehad met het afronden van de transfer van Neymar", aldus Wenger op een persconferentie. "Ik heb nu al een aantal maanden niet meer met Nasser gesproken. Ik verwacht ook niet dat hij weer contact met ons zal zoeken, want wie de Franse kranten leest, ziet dat ze voor Mbappé gaan."

En daar kan Wenger wel eens gelijk in hebben, want Téléfoot pakt woensdag uit met het verhaal dat Paris Saint-Germain werk gaat maken van Mbappé en 155 miljoen euro, exclusief bonussen, over heeft voor zijn komst. AS Monaco kan het bod snel tegemoet zien, maar staat niet welwillend tegenover de verkoop van de Frans international aan een titelconcurrent. Mbappé werd tevens gelinkt aan Real Madrid, maar hij heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Parijs. De reden is simpel: hij wil een voorhoede vormen met Neymar.

Zodoende lijkt er een einde te komen aan de geruchten over een transfer van Sánchez naar PSG. De Chileen kan zich opmaken voor een nieuw seizoen met Arsenal, maar zal het openingsduel met Leicester City aan zich voorbij moeten laten gaan. De aanvaller raakte op de training geblesseerd aan zijn buik en Wenger verwacht hem voorlopig kwijt te zijn. Ook de eerste uitwedstrijd van het seizoen op 19 augustus tegen Stoke City lijkt te vroeg te komen.

Kylian Mbappé speelt volgend seizoen voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
23
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
18
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties