Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-aanhang richt zich tot Ihattaren: 'Roem nu al naar het hoofd gestegen?'

Laatste update:

Lighttown Madness was nog niet zolang geleden nog heel trots op Ihattaren, toen de spelmaker koos voor een interlandloopbaan bij het Nederlands elftal. "Een glansrijke carrière leek voor jou in het verschiet te liggen", zo valt te lezen in de maandag afgegeven verklaring. "Leek, dat woord moeten we hier benadrukken, want de laatste tijd gaat het niet meer over je doelpunten, een mogelijk debuut in Oranje of interesse van buitenlandse topploegen." Vervolgens worden enkele strapatsen van Ihattaren tegen het licht gehouden door de supportersschare.

"Nachtelijke sessies op Clubhouse, aanvaringen met Schmidt, overgewicht en gekke fratsen op social media. Wat het doel hierachter is, dat is ons niet geheel helder", gaat het bestuur van Lighttown Madness verder met de verklaring. Ihattaren krijgt gelijk een prangende vraag voorgelegd. "Ben je bewust een breuk aan het forceren om een mooie transfer te verdienen? Is de roem je nu al naar het hoofd gestegen?" Volgens de PSV-supporters bevindt de middenvelder zich momenteel op 'een tweesprong'.

"De mooiste route zou volgens ons zijn dat je gewoon weer normaal gaat doen. Fit worden, je wedstrijdminuten maken en jezelf verder ontwikkelen. Dan kun je uiteindelijk die mooie transfer verdienen naar een Europese topclub en door de voordeur de club verlaten. Jouw achternaam betekent 'de oplettende' in het Nederlands, dus de andere route hoeven we je vast niet uit te leggen. It's up to you", zo krijgt Ihattaren tot slot mee van de verontruste achterban van PSV.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties