Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-aankoop moet genoegen nemen met plek op bank: 'Ik moet sterker worden'

Laatste update:

"Ik heb het nog nooit zo koud gehad, ik zat op de bank te klappertanden en mocht me toen gelukkig gaan warmlopen. Het is wennen, maar ik ben gelukkig, geniet van alle momenten en ik pas me aan aan de kou", glimlachte hij na de wedstrijd tegenover Marca Claro. Gutiérrez zag vanaf de bank hoe zijn ploeg het moeilijk had tegen de hekkensluiter: "Het was denk ik niet onze beste wedstrijd. We hadden het lastig, maar de tegenstander speelde ook heel fysiek."

"Het team vocht en er werden veel overtredingen gemaakt. Er werd niet altijd geel gegeven, dat had de wedstrijd misschien wat gekalmeerd. Maar het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt. Het gaat goed, we moeten nog wat dingen verbeteren en met dezelfde nederigheid en winnaarsmentaliteit doorgaan", blikt hij terug.

Gutiérrez heeft de concurrentiestrijd op het middenveld van de koploper nog niet gewonnen en hij snapt zelf ook wel waarom hij niet in de basis staat: "Ik weet dat ik fysiek sterker moet worden. Ik heb het soms moeilijk omdat ik voel dat de tegenstanders sterker zijn. Ik werk er hard aan in het krachthonk en ik word ook goed geholpen. In de vorige wedstrijd maakte ik wat foutjes, daar heb ik op getraind en ik denk dat ik mezelf verbeterd heb. Ik houd er niet van om fouten te maken en ik moet nog veel werk verzetten, maar ik ben blij met de overwinning."

Denk jij dat Érick Gutiérrez dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij PSV?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
7
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
45
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties