Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jude Bellingham wordt mogelijk geschorst op het EK: UEFA start onderzoek naar middenvelder van Engeland

Laatste update:

Engeland leek zondagavond lange tijd uitgeschakeld te gaan worden door Slowakije, daar de Slowaken lang op een 0-1 voorsprong stonden. Diep in de blessuretijd dwong Bellingham met een rake omhaal alsnog een verlenging af. In die verlenging tekende Harry Kane vervolgens voor de winnende goal: 2-1.

Op beelden die zijn gemaakt na het vieren van het doelpunt is te zien dat Bellingham, mogelijk in de richting van de Slowaakse bank, een gebaar maakt met zijn hand bij zijn kruis. Dat heeft de UEFA doen besloten om een onderzoek in te stellen.

De UEFA zegt dat het kijkt naar 'potentiële schending van de basisregels van fatsoenlijke gedrag'. Mocht Bellingham uiteindelijk schuldig worden bevonden, dan is het mogelijk dat hij wordt geschorst voor de volgende EK-wedstrijd van Engeland, zaterdag tegen Zwitserland.

Zelf liet Bellingham zich zondagavond via X al uit over het gebaar dat hij maakte. "Een inside joke naar wat goede vrienden die bij de wedstrijd aanwezig waren. Ik heb niets dan respect voor hoe Slowakije speelde vanavond", was zijn verklaring.

Eerder dit jaar maakte Cristiano Ronaldo ook een obsceen gebaar, tijdens een wedstrijd van Al-Nassr richting het publiek. Hij werd toen voor een wedstrijd geschorst.

Het lijkt erop dat voor Bellingham de kans op een boete groter is dan de kans op een schorsing. De mogelijke straf zal uiteindelijk deels afhangen van de uitleg van Bellingham zelf en hoe het Slowaakse team tegen het incident aankijkt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen
17
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
42
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
41
Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028
14
In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback met PL-ervaring
9

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties