Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-aanwinst arriveert na ware transfersoap: 'Een beetje nerveus was ik wel'

Laatste update:

De definitieve transfer, met een transfersom van vijf miljoen euro én een terugkoopoptie, leek afgelopen week al in kannen en kruiken, zeker omdat er naar verluidt al contracten getekend werden. Valencia krabbelde een dag later terug en Lato wilde naar verluidt geen conflict creëren met zijn jeugdliefde, terwijl PSV beide partijen niet tegen elkaar wilde opzetten. Als compensatie kunnen de Eindhovenaren de vleugelverdediger onder zeer gunstige voorwaarden huren.

Omdat er op zeer korte termijn een nieuwe linksback nodig was en een zoektocht naar een nieuwe kandidaat weer tijd in beslag had genomen, is PSV akkoord gegaan met een 'kale huur'. "Nou ja, een beetje nerveus was ik op een gegeven moment wel. Ik wilde hier graag naar toe en ben blij dat het goed is gekomen", geeft Lato toe. De vleugelverdediger wilde dolgraag de overstap naar Eindhoven maken, omdat hij bij Valencia niet in aanmerking kwam voor speelminuten.

"Mijn vader en zaakwaarnemer hebben zich bemoeid met de deal en ook gesproken met mensen van PSV. Ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen en met PSV wedstrijden winnen", stelt de vleugelverdediger. Valencia verlengde uiteindelijk zijn contract met twee jaar en nam een afkoopclausule van tachtig miljoen euro in die verbintenis op. Lato moet in Eindhoven de vervanger worden van Angeliño en hij sprak zijn naar Manchester City vertrokken landgenoot al even. "Hij vertelde me dat dit een goede club is waar je jezelf kunt ontwikkelen."

Snap jij dat PSV Toni Lato alsnog gehuurd heeft?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties