Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV, Ajax en Feyenoord maken kans: 'Het buitenland hoeft niet nu'

Laatste update:

Ajax informeerde in het verleden naar de transfervoorwaarden en ook PSV heeft nu interesse in de 23-jarige Pröpper, die in Eindhoven een eventueel zomers vertrek van Georginio Wijnaldum moet opvangen. "Ooit wil ik in het buitenland spelen, maar dat hoeft niet nu. Het ligt er puur aan wat er op mijn pad komt", vertelt Pröpper aan Voetbal International. Het contract van de voormalig jeugdinternational met Vitesse loopt in de zomer van 2017 af.

De vraagprijs van Vitesse bedraagt naar verluidt vier à vijf miljoen euro. Pröpper ziet een overstap à la Marco van Ginkel naar Chelsea niet zitten. "Wat ik van Marco's situatie kan leren? Niet zoveel", zo stelt de middenvelder in het weekblad. "In de voetballerij moet het net een beetje meezitten. Ik ga een verstandige keuze maken maar dat wil niet zeggen dat ik het avontuur niet aandurf. Ik denk dat ik er klaar voor ben."

Davy Pröpper moet sowieso niet naar ... gaan

Meer nieuws

Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
6
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
9
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties