Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV baalt: 'Ik had het gevoel dat we sterker waren dan Feyenoord'

Laatste update:

Van Bommel was ondanks de verloren eindstrijd best tevreden over het optreden van PSV. "Met fases hebben we echt goed gespeeld. Bij balverlies veroverden we die steeds snel terug en van daaruit hebben we gevoetbald. We kwamen vaak goed tussen de linies, maar daar creëerden we weinig uit", stelde de oefenmeester, die zag dat PSV dreigender werd na de invalbeurt van Hirving Lozano.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

"Ik ben blij dat hij goed is teruggekomen van het WK en fit is. Lozano is een extreem goede speler, er kwam veel dreiging van hem af." Van Bommel vond dat een treffer van Luuk de Jong na een duw tegen doelman Justin Bijlow ten onrechte werd afgekeurd. "Volgens mij was dat gewoon een doelpunt." De Jong oordeelde dat PSV in de reguliere speeltijd de dominerende ploeg was geweest. "In de laatste fase moeten we slimmer of sluwer zijn."

"Ik had het gevoel dat we sterker waren. We hebben redelijk gedomineerd tot een bepaalde hoogte, maar niet veel kansen kunnen creëren, helaas", vertelde De Jong. "We hebben Feyenoord heel weinig aan de bal gelaten, zijn zelf veel aan de bal geweest." De aanvaller vond PSV soms 'iets te statisch', ook omdat Gastón Pereiro individueel werd gedekt. "Dan moeten wij zorgen dat we dat via de backs en buitenspelers oplossen en daar meer uithalen. Dat deden we te weinig."

-
PSV heeft terecht verloren

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties