Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-bankzitter twijfelt over toekomst: 'Sportman wil spelen'

Laatste update:

Pasveer kwam in de zomer over van Heracles Almelo en heeft nog niet besloten of hij nog een seizoen tweede keus wil zijn. "Natuurlijk twijfel ik weleens. Ik ben een sportman en een sportman wil spelen", zegt Pasveer tegen NU.nl. "En als je bij PSV speelt dan wil je kampioen worden en Europees presteren, maar wel als basisspeler. Het kampioenschap van PSV voelt daarom ook niet als mijn kampioenschap."

De 31-jarige Pasveer heeft nog een contract voor ruim twee jaar, tot de zomer van 2017, en heeft geen idee of er andere clubs met belangstelling zijn. De doelman zegt zich daar op het moment ook niet mee bezig te houden; hij geeft nu nog de volle honderd procent voor PSV. Afgelopen zaterdag mocht Pasveer zowaar weer eens keepen in de gewonnen uitwedstrijd bij Excelsior.

Mocht Pasveer vertrekken, dan zou Gino Coutinho van Excelsior hem wel eens kunnen gaan vervangen. PSV was in januari al bezig met deze keeper, maar toen kwam het niet tot een transfer. "Nadien is er contact tussen de club en mijn zaakwaarnemer Frank Schouten geweest. De interesse speelt nog steeds en volgens mij is er een afspraak gemaakt om na het seizoen te praten", zegt Coutinho, die na dit seizoen transfervrij is, tegen De Telegraaf.

-
Ik vind Remko Pasveer niet minder dan Jeroen Zoet

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
8
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties