Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV begint opnieuw sterk gewijzigd: basisplaats voor Madueke en Doan

Laatste update:

Schmidt wilde voorafgaand aan de wedstrijd weinig loslaten over zijn opstelling. Het was wel duidelijk dat hij Mario Götze en Ibrahim Sangaré moest missen, terwijl de inzetbaarheid van Phillipp Mwene twijfelachtig was. Götze werd zondag tegen Feyenoord al gewisseld vanwege een spierblessure. Schmidt haalde in die wedstrijd ook Eran Zahavi, Davy Pröpper en Cody Gakpo voortijdig naar de kant, tot ongenoegen van de eigen supporters.

Mwene ontbrak tegen Feyenoord door een blessure die hij vorige week donderdag in de Europa League tegen Real Sociedad opliep en keert nu terug in het elftal in plaats van Jordan Teze. Verder verdwijnt Armando Obispo uit het elftal, omdat Olivier Boscagli zijn plek achterin terug inneemt naast André Ramalho. Boscagli speelde de laatste twee wedstrijden op het middenveld van PSV. Philipp Max behoudt zijn plek als linksback.

Het controlerende blok op het middenveld bestond tegen Feyenoord nog uit Boscagli en Davy Pröpper, maar nu spelen Thomas en Marco van Ginkel op die plek. Doan begint voor het eerst dit seizoen in de basis bij PSV. De Japanner is op nummer tien de vervanger van Götze. Verder komt Madueke op rechtsbuiten in het elftal in plaats van Bruma. Gakpo en Zahavi blijven staan als linkerspits en centrumaanvaller.

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn; Lucassen, Nauber, Kramer, Kuipers; Brouwers, Botos, Rommens; Oratmangoen, Cardona, Córdoba

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Doan, Thomas; Gakpo, Madueke, Zahavi

-
Wat verwacht je van Go Ahead Eagles - PSV?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
17
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
51
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties