Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV bekert verder via felbegeerde goal Luuk de Jong en tweemaal Branthwaite

Laatste update:

Patrick van Aanholt maakte na een sterke invalbeurt tegen Feyenoord (2-2) zijn basisdebuut voor PSV. Thorgan Hazard, de andere aanwinst, viel andermaal in de tweede helft in. André Ramalho stond in de basis vanwege de schorsing van Armando Obispo. Joël Drommel kreeg als 'bekerdoelman' wederom de voorkeur boven Walter Benítez. FC Emmen kampte met een waslijst van tien afwezige spelers. Mede daardoor maakte Dennis Vos, in de winterstop overgenomen van PSV, zijn basisdebuut in het Philips Stadion.

PSV stond al na veertien minuten op een dubbele voorsprong. Branthwaite stond in de zevende minuut goed opgesteld in het strafschopgebied om een vrije trap van Joey Veerman met het hoofd tot doelpunt te promoveren: 1-0. De Engelsman probeerde het zes minuten later van een meter of 25 en zag de licht van richting veranderde bal in de onderhoek verdwijnen: 2-0. Aan het eind van de eerste helft slingerde Van Aanholt een vrije trap gevaarlijk het strafschopgebied in. De bal viel uit de kluts goed voor Ibrahim Sangaré, die Mickey van der Hart met de voet zag redden.

Emmen had voor rust niets in te brengen, maar kreeg drie minuten na rust een gigantische opsteker. Diemers kapte Sangaré uit en vuurde de bal van zeventien meter met links schitterend de kruising in: 2-1. PSV had het in de fase die volgde een stuk minder eenvoudig dan in de eerste helft. Hoewel de Eindhovenaren geen echte kansen toestonden, moest Drommel tweemaal handelend optreden. Bij PSV vielen Hazard en Ismael Saibari in, waarna de thuisploeg weer meer controle nam.

Veerman was in de 72ste minuut gevaarlijk met een schot dat door Van der Hart ternauwernood naast getikt kon worden. Eerstgenoemde slingerde de bal vijf minuten later hoog het strafschopgebied in. Hazard liet die met het bovenbeen panklaar vallen voor De Jong, die van dichtbij simpel binnenschoot: 3-1.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
25
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties