Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV bereikt persoonlijk akkoord met beoogde opvolger Schwaab'

Laatste update:

De regionale krant meldt verder dat de Duitse verdediger al in Eindhoven is geweest om zijn mogelijke nieuwe werkplek te bekijken. Baumgartl, met een doorlopend contract tot medio 2022 in Stuttgart, zou inmiddels zijn zinnen hebben gezet op een transfer richting PSV. Trainer Mark van Bommel ziet in de 23-jarige Duitser de opvolger van Daniel Schwaab, die de club na afloop van vorig seizoen transfervrij verliet.

Baumgartl wordt door het Eindhovens Dagblad getypeerd als een verdediger die doorgaans sneller en wendbaarder is dan Schwaab, die VfB Stuttgart drie seizoenen geleden inruilde voor PSV. De door PSV begeerde mandekker debuteerde in 2014 onder Huub Stevens in de Bundesliga en kwam in de afgelopen vijf seizoenen tot meer dan honderd duels op het hoogste niveau. Hij wist echter niet te voorkomen dat de Zuid-Duitse club afgelopen seizoen voor de tweede keer in drie jaar tijd degradeerde.

PSV deed in deze transferperiode al eerder zaken in verdedigend opzicht, want Olivier Boscagli kwam voor circa twee miljoen euro over van OGC Nice, terwijl Toni Lato werd gehuurd van Valencia. De Eindhovenaren halen wellicht nog een verdediger op uit Duitsland. Volgens ESPN is er een verhoogd bod uitgebracht op Chris Gloster, een achttienjarige vleugelverdediger van Hannover 96. Een eerste bod van naar verluidt 500.000 euro, inclusief bonussen, werd terzijde geschoven door de Duitse club.

Denk jij dat Timo Baumgartl een goede aanwinst zal zijn voor PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties