Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV bevestigt dat Noa Lang voor 'een langere periode' aan de kant staat

Laatste update:

"Noa stond zaterdag aan de aftrap van het duel met Almere City (2-0). In de tweede helft werd hij naar de kant gehaald vanwege klachten aan zijn bovenbeen. Aanvullend onderzoek wees maandag uit dat de aanvaller een hersteltraject moet volgen voordat hij weer in actie kan komen", zo valt te lezen in het persbericht van PSV.

Meer: Noa Lang scoort ongekende cijfers met populair nummer ‘7K op je feestje’

Lang mist in ieder geval de topper tegen Ajax van zaterdagavond. Daarnaast staat ook het tweeluik met Borussia Dortmund (20 februari en 13 maart) in de achtste finale op de tocht. Wanneer Lang precies terugkeert in de selectie van trainer Peter Bosz is nog onduidelijk.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde zondag dat PSV zich in de laatste dagen van de winterwindow wellicht nog gaat roeren op de transfermarkt. Reden daarvoor is een potentieel 'serieuze' blessure van Lang, die naar nu blijkt dus opnieuw in de ziekenboeg is beland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Terugkerend probleem
Lang kampte dit seizoen al twee keer eerder met een hamstringblessure, waardoor hij diverse wedstrijden van PSV moest missen. De kwetsuur speelde hem ook al parten bij zijn vorige werkgever Club Brugge.

Lang raakte tijdens het winterse trainingskamp in Spanje volledig fit en keerde op 13 januari, na een absentie van twee maanden, terug bij PSV in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior. Lang werd tegen Almere als middenvelder gebruikt door Peter Bosz, die zijn pupil dus noodgedwongen moest vervangen.

Vertessen
De blessure van Lang heeft wellicht gevolgen voor Yorbe Vertessen, die op weg is naar 1. FC Union Berlin. Voetbal International meldt dat PSV de aanvaller nog niet heeft vrijgegeven en de transfer on hold heeft gezet. Vertessen zit voorlopig dus in de wachtkamer.

PSV heeft volgens Elfrink een vast transferbedrag van 4,75 miljoen euro afgesproken, een bedrag dat door bonussen kan oplopen naar 6 miljoen. Daarnaast is een fraai doorverkooppercentage bedongen. Voor Vertessen ligt een contract tot medio 2028 klaar in Berlijn.

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
37
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
226
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties