Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV bevestigt gesprek met beoogde zomeraanwinst: 'Het gaat de goede kant op'

Laatste update:

Dest speelt op dit moment naar grote tevredenheid van PSV op huurbasis in het Philips Stadion. De club bedong vorig jaar een optie tot koop in de deal met Barcelona.

Presentator Sjoerd van Ramshorst laat het bedrag van tien miljoen euro vallen. "Ja, dat klopt", bevestigt Brands. "De optie ligt vast. We zijn met Sergiño en zijn zaakwaarnemer in gesprek." Van Ramshorst wil weten of het de goede kant op gaat. "Ja", klinkt het.

PSV had Dest graag afgelopen zomer al definitief ingelijfd, maar dat bleek onmogelijk. "Dat wilde Sergiño toen nog niet. Hij wilde kijken of het hem zou bevallen. We hebben hem ook nog wel moeten overtuigen."

Inmiddels voelt Dest zich helemaal thuis in Eindhoven. "Hij is gaandeweg het seizoen eigenlijk steeds enthousiaster geraakt. Hij heeft het heel goed naar zijn zin, is populair in de groep, ook bij de supporters. Dat is de reden dat hij wel met ons in gesprek wil over de toekomst."

Dest liep zaterdag op de training bij PSV een vervelende knieblessure op. "We weten nog niet precies hoe ernstig het is", zegt Brands. "Maandag weten we meer, maar het zag er niet goed uit. Het was een beetje een raar moment op de training, niet eens in een duel."

Voor PSV hoeft een eventueel zware blessure een transfer niet per se in de weg te staan. "We moeten even afwachten hoe of wat, maar aan de andere kant: wij geloven in Sergiño als speler en ik ga ervan uit dat hij ook weer fit wordt, dus wij zouden hem heel graag bij PSV houden."

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties