Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV bevestigt: Van Aanholt verlengt huurcontract tot eind volgend seizoen

Laatste update:

"Het voelt alsof ik hier al het hele seizoen speel", laat Van Aanholt weten via de clubkanalen. "Ik heb mijn draai erg snel gevonden en ben blij dat ik ook komend seizoen voor PSV in actie kom." Eerder meldde Elfrink al dat Van Aanholt het ontzettend naar zijn zin heeft in het Philips Stadion. "Andersom bevalt de samenwerking ook PSV heel goed. Ex-jeugdspeler Van Aanholt geldt als een voorbeeld in de groep en is belangrijk voor de jonge spelers in het team, waaronder bijvoorbeeld Xavi Simons en Johan Bakayoko", aldus Elfrink. De huidige huurovereenkomst loopt tot en met het einde van dit seizoen. Daarna wordt de huurdeal met een seizoen verlengd.

Na afloop van het volgende seizoen is Van Aanholt transfervrij. Marcel Brands gaf eerder al aan dat hij de verdediger langer wilde behouden dan de oorspronkelijke huurdeal, die tot het einde van dit seizoen loopt. De Eindhovenaren haalden Van Aanholt ruim twee maanden geleden binnen als opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Philipp Max. De Duitser keert niet meer terug bij PSV, waardoor de ploeg van Van Nistelrooij op zoek moest naar een vervanger voor de lange termijn.

Nu Van Aanholt ook komend seizoen bij PSV blijft, is die positie dus inmiddels ingevuld. De verdediger maakte zijn debuut voor de huidige nummer vier van de Eredivisie in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2) begin februari en maakte daarna in elk duel minuten voor de Eindhovenaren. In de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (3-1 winst) van vorige week was hij goed voor een assist.

Overige huurlingen
Over de toekomst van Fábio Silva en Thorgan Hazard wordt later een beslissing genomen, schrijft Elfrink. Eerstgenoemde maakt een prima indruk bij PSV, maar Wolverhampton Wanderers - de club van wie hij gehuurd is - 'geldt in Eindhoven niet als de meest eenvoudige gesprekspartner'. Silva heeft het wel uitstekend naar zijn zin bij PSV. De Eindhovenaren hebben daarnaast geprobeerd om Jarrad Branthwaite definitief over te nemen van Everton, "maar die pogingen hebben nog niet geleid tot een doorbraak", aldus Elfrink.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
7
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties