Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV bij bereiken groepsfase Champions League zeker van pot drie

Laatste update:

PSV schuift op doordat Basel werd uitgeschakeld door PAOK Saloniki en Ludogorets door MOL Vidi. De club uit Eindhoven moet wel de play-offs zien te overleven op weg naar de groepsfase. Maandagmiddag wordt vanaf 12.00 uur in Nyon geloot wie daarin de tegenstander wordt. PSV krijgt een tegenstander uit de zogenoemde 'kampioenenroute'. De heenwedstrijd in de play-offs staat voor 21 of 22 augustus op het programma, de return volgt een week later.

Meer: Opvallende aanstelling mogelijk? ‘Mark van Bommel past bij Feyenoord’

Mocht Ajax zich weten te plaatsen voor de groepfase, dan komen ook zij in pot drie terecht. De Amsterdammers rekenden in de tweede voorronde over twee wedstrijden af met Sturm Graz en komen in de derde voorronde het Belgische Standard Luik tegen. Als de ploeg van Erik ten Hag die ronde overleeft, dan strijden de Amsterdammers in de play-offs om een plek in de groepsfase van de Champions League.

PSV en Ajax zijn hoe dan ook zeker van Europees voetbal. Wanneer de groepsfase van de Champions League niet wordt bereikt, dan stromen beide Nederlandse clubs in de groepfase van de Europa League in.

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
9
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
7
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
5
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties