Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV blameert zich tegen tien man van Heerenveen

Laatste update:

De spelers van Heerenveen hadden het aanvankelijk uitstekend naar hun zin op de drassige mat van het Philips Stadion. Zonder grote kansen te krijgen speelden de bezoekers uit Friesland prima mee, maar daar kwam na vijftien minuten spelen abrupt verandering in. Joey van den Berg ging veel te hard door op de benen van Adam Maher en werd terecht met een rode kaart van het veld gestuurd. Het spelbeeld sloeg daardoor om: de bezoekers moesten vol in de achteruit en konden niet voorkomen dat PSV de druk op het doel flink opvoerde.

Toch hield Heerenveen de schade tot aan de rust beperkt. Via twee keer Ola Toivonen (steekbal Stijn Schaars net te hard en laag schot gepakt door Kristoffer Nordfeldt) en Memphis Depay (karakteristieke actie naar binnen) was PSV weliswaar dreigend, maar Marco van Basten zal zich niet écht ongerust hebben gemaakt. Dat deed hij mogelijk wel bij een situatie waar Toivonen de bal voor het inschieten leek te hebben, maar de geheel vrijstaande Zweed werd matig bediend en kon zodoende niet afwerken.

PSV voerde het tempo na rust eindelijk op en leek al snel afstand te kunnen nemen. Jürgen Locadia had de bal namelijk voor het inschieten, maar de spits presteerde het om vanaf drie meter hoog over te knallen. Nadien was het met eenrichtingsverkeer naar het doel van Nordfeldt, die zich echter nooit heel erg veel zorgen hoefde te maken. De meeste pogingen van de thuisploeg kwamen van grote afstand. Ook het inbrengen van Zakaria Bakkali veranderde daar weinig aan: de jonge Belg kon geen potten breken.

Tien minuten voor tijd gebeurde het vrijwel onmogelijke: invaller Yanic Wildschut, precies twee minuten in het veld, liet met een van zijn eerste fatsoenlijke balcontacten doelman Jeroen Zoet kansloos. PSV deed er daarna alles aan om een remise uit het vuur te slepen. Een schot van Depay werd echter knap gekeerd door Nordfeldt, die niet veel later assistentie kreeg van Pele van Anholt: de verdediger haalde een inzet van Toivonen van de lijn. In blessuretijd kreeg de thuisploeg alsnog loon naar werken. Florian Jozefzoon zorgde ervoor dat PSV toch nog een punt overhield aan de ontmoeting.

-

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
24
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
100
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
36
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties