Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV blijft gewoon landskampioen als FC Twente degradeert'

Laatste update:

Op social media wordt druk gespeculeerd wat voor gevolgen een degradatie van FC Twente zou hebben voor de andere clubs. Er worden allerhande vragen gesteld over het schrappen van alle resultaten, ultiem lijfsbehoud voor SC Cambuur of tóch nog een landstitel voor Ajax. Van dat laatste zal in ieder geval geen sprake zijn, verzekert TC Tubantia.

De regionale krant sprak met een woordvoerder van de KNVB en stelt dat de schaal hoe dan ook in Eindhoven blijft, wat er ook gebeurt met FC Twente. Wanneer alle uitslagen van de Tukkers tegen de andere clubs zouden worden geschrapt, zou de titel naar Ajax gaan. Daarvan is echter sowieso geen sprake, heeft de KNVB dus al gegarandeerd.

Overigens stelt de krant ook dat het inderdaad officieel is dat FC Twente afzakt naar de Jupiler League. De club zou volledig overrompeld zijn door het nieuws en de straf willen aanvechten: daarom heeft het een advocaat ingeschakeld die de uitspraak zal bestuderen. Zelf communiceert FC Twente hier nog niets over en ook de KNVB heeft nog niet bevestigd dat het FC Twente inderdaad laat degraderen.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
17
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
51
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties